Trende korku dolu anlar... Almanya'daki bıçaklı saldırıda 3 kişi yaralandı

Almanya’nın Bavyera eyaletinde Regensburg-Nürnberg seferini yapan trende gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 2'si ağır 3 kişi yaralandı, saldırgan gözaltına alındı.


Almanya’nın Bavyera eyaletinde Regensburg-Nürnberg seferini yapan trende korku dolu anlar yaşandı. Almanya'da Regensburg ile Nürnberg arasında seyahat eden hızlı trende (ICE) bıçaklı saldırı düzenlendiği bildirildi.

Acil yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen polis, bıçaklı saldırganın gözaltına alındığını, 27 yaşında bir erkek olduğunu aktardı. Saldırının terörle bağlantısı olmadığı ifade edilirken, psikolojik sorunlarının olabileceği aktarıldı. Olay sırasında trende yaklaşık 300 yolcu bulunduğu kaydedildi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Oberpfalz emniyetinden yapılan açıklamada, ICE hızlı treninde bir saldırganın yolculara bıçakla saldırması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Açıklamada saldırganın yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Alman Demiryolları (Deutsche Bahn), saldırı nedeniyle hatların trafiğe kapatıldığı ve ICE tren seferlerine ara verildiğini duyurdu. Yolcu treni, Nürnberg'in güneydoğusundaki Seubersdorf'ta polis ve adli tıp uzmanları tarafından incelenmeye alındı.

Alman medyası, saldırı sonrası 3 kişinin yaralandığını ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığını yazdı. Saldırının nedeniyle ilgili açıklama yapılmadı.

(AA - İHA)

Trende korku dolu anlar... Almanya'daki bıçaklı saldırıda 3 kişi yaralandı ile ilgili etiketler Almanya Saldırı Tren bıçaklı saldırı tren istasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.