Tren garını vuran Rus roketinde 'Çocuklar için!' yazısı!

Ukrayna'nın Donetsk Bölge Valisi Pavlo Kyrylenko, Ukrayna’nın Kramatorsk kentinde içi kadın ve çocuklarla dolu tren istasyonuna düzenlenen saldırıda can kaybının 57’ye yükseldiğini duyurdu. Atılan füzelerden en az birinin üzerinde Rusça 'Çocuklar için!' yazdığı ortaya çıktı.

Rus ordusunun Ukrayna'nın doğusundaki çoğunluğu kadın ve çocuk olan sivillerin kaçmak için kullandığı ana tren garı olan Kramorsk tren garını seyir füzesiyle vurması tüm dünyanın tepkisini çekmişti.

Tren garını vuran Rus roketinde 'Çocuklar için!' yazısı!

RUSYA ÇOCUKLARI KASTEN Mİ HEDEF ALDI?

İçi genelde çocuk ve kadınlarla dolu tren garına yapılan saldırıda kullanılan Rus roketlerinin üzerinde ise Rusça 'Çocuklar için!' yazıldığı görüldü.

Olay yerinden anlık gelen görüntülerin dışında, yapılan incelemelerde yazının roket düşmeden önce yazıldığı belirlendi.

Tren garını vuran Rus roketinde 'Çocuklar için!' yazısı! - Resim : 2

BİLANÇO ARTMAYA DEVAM EDİYOR: ÖLÜ SAYISI 57'YE YÜKSELDİ

Rusya’nın Ukrayna’da saldırıları sürerken, Rus ordusunun 8 Nisan’da Ukrayna'nın Donetsk bölgesinde bulunan Kramatorsk şehrinde tahliyeleri bekleyen sivillerin bulunduğu tren istasyonuna gerçekleştirdiği saldırının bilançosu artmaya devam ediyor.

Donetsk Valisi Pavlo Kyrylenko, Kramatorsk kentinde tren istasyonuna yapılan saldırıda artan can kaybına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ukrayna’nın Kramatorsk kentinde sivillerin tahliye beklediği sırada tren istasyonuna yapılan saldırıda can kaybı sayısı 57’ye yükseldi ve 109 sivil yaralandı” ifadelerini kullandı.

Tren garını vuran Rus roketinde 'Çocuklar için!' yazısı! - Resim : 3

 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Kaynak: İHA, The Telegraph

Tren garını vuran Rus roketinde 'Çocuklar için!' yazısı! ile ilgili etiketler Tren Saldırı Füze Rus Rusya Çocuk Kadın kramorsk gar roket sivil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.