Travis Scott konserindenki izdihamdan bir acı haber daha

ABD’nin Teksas eyaletinin Houston kentinde düzenlenen Astroworld müzik festivalinin açılış gecesinde, ABD’li rap şarkıcısı Travis Scott’un konseri öncesi hayranların sahneye akın etmesi sonucu arbedede 8 kişi hayatını kaybetmiş ve yüzlerce kişi ise yaralanmıştı. Günlerdir konuşulan üzücü olayla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Facianın son kurbanı 9 yaşındaki Ezra Blount oldu.

30 yaşındaki dünyaca ünlü ABD’li rap şarkıcısı Travis Scott’un Houston’daki konserindeki izdihamda 8 kişi ezilerek hayatını kaybetmişti. Müzik festivalinde yaşanan arbede, izdiham ve facianın son kurbanı 9 yaşındaki Ezra Blount oldu. Doktorlar Ezra'nın ailesiyle görüştükten sonra yaşam ünitesinin fişini çekti.

 Çok kalabalık olan konser sırasında izleyicilerin birbirini sahneye doğru itmesi sırasında büyük izdiham ve panik yaşandı. Yere düşenler ezilirken, aralarda sıkışanlar nefes alamadı. 9 yaşındaki Ezra ise konser faciasının son kurbanı oldu.

Travis Scott konserindenki izdihamdan bir acı haber daha


Doktorlar ailesiyle görüştükten sonra 9 yaşındaki Ezra'nın yaşam ünitesinin fişini çekti. Böylece Travis Scott konserinden sonra yaşamını yitirenlerin sayısı 9’a yükseldi.

Festivalde yaşanan arbede, izdiham ve faciada en genç kurban olan 9 yaşındaki Ezra Blount babasının omuzlarında konseri izlerken kalabalığın baskısı sonucu yere düşmüş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ezra, babası Treston Blount ile Kuzey Teksas’tan Houston’daki konsere gitmişti. Çocuğunun yere düşmesinden sonra bir türlü bulamadığını ve daha sonra hastanede gördüğünü söyleyen baba “Kalabalık çocuğumun üzerinden geçip organlarına zarar vermiş. Beyninde şişme olmuş doktorlar kurtaramadı. Bizden fişini çekmek için izin istedi” dedi.

Travis Scott konserindenki izdihamdan bir acı haber daha

Aile adına açıklama yapan avukat yasal haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi. Gösteri gecesi yoğun kalabalık nedeniyle sekiz kişinin hayatını kaybetmesinin ardından çok sayıda dava açıldı.

 

Travis Scott konserindenki izdihamdan bir acı haber daha ile ilgili etiketler travis scott houston müzik festivali izdiham
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.