'Traş olup geleceğim' dedi ama haber alınamıyor

Azheimer hastası 68 yaşındaki Necati Hisarlılar 'traş olup geleceğim' dedi ama bir daha haber alınamadı.

İzmirli alzheimer hastasından haber alınamıyor. İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde, dün "Tıraş olup geleceğim" diyerek evden ayrılan alzheimer hastası emekli işçi 68 yaşındaki Necati Hisarlılar'dan bir daha haber alınamadı. Yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu.

Yenikale Mahallesi'nde eşi Basar Hisarlılar ile birlikte yaşayan 1 çocuk babası Necati Hisarlılar, dün akşam saatlerinde, "Tıraş olup geleceğim" diyerek evden ayrıldı. Ancak geç saat olmasına rağmen Hisarlılar'ın eve dönmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirdi. Necati Hisarlılar'ın yakınları sosyal medya aracılığıyla da kentte yaşayanlardan yardım istedi.
Emekli işçi Necati Hisarlılar'ın, son olarak üzerinde beyaz tişört ve mavi kot pantolon bulunduğu, ayrıca yanında nüfus cüzdanın olmadığı öğrenildi. Hisarlıoğlu'nun yakınları, alzheimer hastası Hisarlılar'ı görenlerin polisi arayarak bilgi vermesini istedi.

'Traş olup geleceğim' dedi ama haber alınamıyor ile ilgili etiketler İzmir alzheimer hastası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.