Transformers: Kayıp Çağ filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

3 Eylül ATV yayın akışında yer alan Transformers: Kayıp Çağ adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Transformers: Kayıp Çağ hangi kanalda? Transformers: Kayıp Çağ oyuncuları kimlerdir?

3 Eylül ATV yayın akışında yer alan Transformers: Kayıp Çağ adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Transformers: Kayıp Çağ 2014 yılında vizyona girmiştir..

TRANSFORMERS: KAYIP ÇAĞ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Autobot ve Decepticon'lar arasında yaşanan son savaşın ardından dört yıl geçer. Savaşta Chicago şehri yerle bir edilmiş ve binlerce insan öldürülmüş olsa da dünya ve insanlık büyük bir tehditten kurtulmuş olur. İnsanlık yaralarını sarmaya çalışırken Amerikan hükümeti de Autobotlar ile arasındaki ilişkiye iyice koparmış, hatta hayatta kalanları yok etmeleri için CIA'de özel bir birim dahi kurulmuştur. Teksas'ta kendi halinde bir tamirci olan Cade Yeager, eline geçen hasarlı bir kamyoneti, parçalarını satma umuduyla kabul eder. Ne var ki bu kamyonetin yaralı bir Optimus Prime'dan başkası olmadığını anlaması uzun sürmez. Optimus Prime'dan aldıkları sinyallerle yola çıkan CIA ajanlarıyla başının derde girmesi de çok yakındır. Cade Yeager bir şekilde Optimus Prime'ı Chicago'ya ulaştırmak ve diğer Autobotlar ile iletişime geçmesini sağlamak zorundadır. Zira dünyayı tehdit eden güçlü bir düşman yola çıkmak üzeredir. Optimus Prime ve Autobotlar, Cade Yeager başta olmak üzere kendilerine destek olan insan topluluğunun yardımıyla başlarına gelen en korkutucu düşmanla yüzleşmek zorundadır...

TRANSFORMERS: KAYIP ÇAĞ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltz

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 27 Haziran 2014 / 2s 46dk

Transformers: Kayıp Çağ filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Transformers: Kayıp Çağ filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.