Transformers 5: Son Şövalye filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

5 Eylül ATV yayın akışında yer alan Transformers 5: Son Şövalye adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Transformers 5: Son Şövalye hangi kanalda? Transformers 5: Son Şövalye oyuncuları kimlerdir?

5 Eylül ATV yayın akışında yer alan Transformers 5: Son Şövalye adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Transformers 5: Son Şövalye 2018 yılında vizyona girmiştir..

TRANSFORMER 5: SON ŞÖVALYE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Son Şövalye, Transformers bu sefer serinin özündeki efsaneleri paramparça etme hedefini taşıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime ise gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın yegane çıkar yolu geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyayı kurtarma görevi Cade Yeager Bumblebee; bir İngiliz lordu ve bir Oxford profesöründen oluşan sıradışı bir birliğie kalıyor.

TRANSFORMER 5: SON ŞÖVALYE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 23 Haziran 2017 / 2s 29dk

Transformers 5: Son Şövalye filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Transformers 5 Tansformers 5: Kara şövalye filminin konusu nedir ne zaman çekildi oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.