Transferin göz bebeği Haaland'ın menajeri Manchester City'ye göz kırptı: Onlar daha büyük

Borussia Dortmund forması giyen yıldız golcü Erling Haaland'ın önümüzdeki sezon takımından ayrılması bekleniyor. Rekor bir bonservis bedeli ile transfer olması beklenen Norveçli yıldızın menajeri Mino Raiola'dan çarpıcı sözler geldi. Raiola, Haaland'ın Manchester City'ye gitmesinin daha mümkün olduğunu çünkü City'nin Manchester United'a göre daha büyük olduğunu söyledi.

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland Avrupa futbolunun en büyük genç yeteneklerinden biri olarak görülüyor. Haaland, PSG forması giyen Mbappe ile birlikte önümüzdeki 10 yıl içinde en büyük oyunculardan biri olarak görülüyor.

Sözleşmesinde 75 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan golcü oyuncunun talipleri arasında Real Madrid, Barcelona, Bayer Münih, PSG, Chelsea ve Manchester United gibi dev kulüpler bulunuyor. Haaland'ın önümüzdeki sezon başka bir takımın formasını giymesinin kuvvetle muhtemel olduğu belirtiliyor.

MENAJERİNDEN ÇARPICI SÖZLER

Oynadığı dev kulüplerin transfer listesinin baş köşesinde bulunan Haaland'ın menajeri Mino Raiola'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Raiola, yaptığı açıklamada transferde tercihlerinin Manchester City olabileceğinin sinyalini verdi. Raiola, Manchester City'nin ezeli rakibi Manchester United'dan daha büyük bir kulüp olduğunu belirterek, son 5 senede daha çok şampiyonluk yaşadığına dikkat çekti. Raiola, Manchester City ihtimalini 2 yıldır düşündüklerini sözlerine ekledi.

Transferin göz bebeği Haaland'ın menajeri Manchester City'ye göz kırptı: Onlar daha büyük ile ilgili etiketler Transfer Manchester City Manchester United Erling Haaland mino raiola
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.