Transferi Çekler duyurdu! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a çalım

TFF'nin Süper Lig'i başlatma kararı almasının ardından bordo - mavili ekip mutlu sona ulaşmak istiyor. Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor. Sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Devler Ligi'nde yeniden boy göstermek isteyen bordo-mavililere müjdeli haber Çekya basınından geldi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor. Sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Devler Ligi'nde yeniden boy göstermek isteyen bordo-mavililere müjdeli haber Çekya basınından geldi. Trabzonspor'un, Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğu futbolcuyu kadrosuna katacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Transferi Çekler duyurdu! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a çalım

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra ülkemizi de etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle Süper Lig'e ara verilmişti.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor, lige verilen bu arada transfer çalışmalarına gaz verdi.

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak Devler Ligi'ne gitmenin planlarını yapan Fırtına, kadrosunu da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Obi Mikel'in takımdan ayrılmasının ardından gözler Badou N'diaye çevrilmişti.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan N'Diaye'yi 1 yıl daha kiralamanın planını yapan Trabzonspor, yıldız futbolcunun yanına bir isim daha transfer etmeyi düşünüyor.

Bordo-mavililerde transferin gözdesi ise uzun süredir transfer listesinin başında yer alan Kanga...

ÇEKLER DUYURDU

Çek basını, Trabzonspor'un 29 yaşındaki Guleor Kanga için masanın en üstünde yer aldığını yazdı.

Çekler, Trabzonspor'un Sparta Prag'la sözleşmesi bitecek Guelor Kanga'nın transferinde masanın en üstünde yer aldığını yazdı.

SPARTA PRAG MAÇINDA BEĞENİLDİ

SportRevue sitesindeki haberde, Gabonlu orta sahanın, bordo-mavili takımın Sparta'yı geçtiğimiz yaz Avrupa Ligi'nden elediği maçlarda dikkat çektiği belirtildi.

29 yaşındaki Kanga'nın performansının Karadeniz ekibini büyülediğini yazan site, yönetimin onu saflarına katma kararı aldığını ve bunun yakında olabileceğini ileri sürdü.

Kanga'nın Trabzon'un yanı sıra Beşiktaş, Celta Vigo, Leganes, Al Ahli ve Al Nassr'ın radarında olduğu da dile getirildi.

Transferi Çekler duyurdu! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a çalım ile ilgili etiketler Trabzonspor John Obi Mikel Süper Lig Guleor Kanga
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.