Transferde yılın bombası patlıyor! Arjantinli yıldız Lionel Messi'den Barcelona'ya telefon

Lionel Messi için Barcelona'ya geri dönüş fitili ateşlendi. Arjantinli yıldız, Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'i arayarak yuvasına geri dönmek istediğini söyledi.

Lionel Messi 21 yıl formasını giydiği Barcelona'dan geçtiğimiz sezon ayrılarak PSG'nin yolunu tutmuştu. Her ne kadar ligde şampiyonluk gelse de Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık ve skor anlamında kariyerinin en kötü sezonunu geçiren Lionel Messi, ayrılık fitilini ateşledi.

Elchiringuito'dan aktarılan bilgiye göre; Lionel Messi, Xavi'yi arayarak Barcelona'ya dönmek istediğini iletti. Messi önümüzdeki hafta Barça'dan telefon bekliyor.

PSG'DE MUTLU DEĞİL

Geçtiğimiz yaz imza attığı Paris Saint-Germain ile lig şampiyonluğu yaşayan Lionel Messi için tek iyi gelişme bu oldu. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen, Fransa Kupası'nda ise yine son 16 turunda Nice'e penaltılar sonucu mağlup olan PSG'de, 35 yaşındaki oyuncu sezonu 34 maçta yalnızca 11 golle tamamladı. Messi ligde ise rakip fileleri 6 kez havalandırarak kariyerinin en kötü sezonunu geride bıraktı.

GÖZLER BARÇA YÖNETİMİNDE

Barcelona her ne kadar tarihinin en golcü oyuncusu Messi'yi geri almak istese de bu transferde mali şartlar sonucu belirleyecek. Ancak Barça'nın yaptığı son sponsorluk anlaşması kasaya ciddi bir ücretin girmesini sağladı.

Transferde yılın bombası patlıyor! Arjantinli yıldız Lionel Messi'den Barcelona'ya telefon

Transferde yılın bombası patlıyor! Arjantinli yıldız Lionel Messi'den Barcelona'ya telefon ile ilgili etiketler Barcelona PSG Lionel Messi xavi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.