Transferde son dakika! Fenerbahçe Barış Sungur'u gündemine aldı!

Yeni sezonda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi 1928 Bucaspor'da forma giyen 2002 doğumlu Barış Sungur'u transfer listesine aldı. Genç isimleri Türk futboluna kazandırmak isteyen Sarı Lacivertliler, Barış Sungur transferinde sürpriz yapabilir.

Fenerbahçe'de görevden ayrılan teknik direktör Ersun Yanal'ın yerine hoca arayışları devam ederken, sarı-lacivertli yönetim transfer için düğmeye bastı. Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada yeni sezonun yapılanması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe gündemine sürpriz bir ismi aldı. Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi 1928 Bucaspor'da forma giyen 2002 doğumlu Barış Sungur'u transfer listesine aldı.

Sarı Lacivertliler, Barış Sungur için 1928 Bucaspor'a transfer teklif yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bizzat 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş ile arayarak görüştüğü ve oyuncu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Barış ile Süper Lig ekiplerinden Alanya, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa da ilgileniyor.

 Transferde son dakika! Fenerbahçe Barış Sungur'u gündemine aldı!

 

Transferde son dakika! Fenerbahçe Barış Sungur'u gündemine aldı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer futbol Barış Sungur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.