Transfer vekil Cihangir İslam'a bir tepki de AK Parti'den

Eski Saadet Partili Cihangir İslam'ın CHP'ye katılmasına hem parti içinden hem de dışarıdan pek çok tepki gösterildi. Konuya ilişkin eleştirisini Twitter'dan dile getiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan "Tarihteki CHP ile şimdiki CHP’nin sadece isim benzerliği olduğunun en güzel örneği bu! Ne yaparsanız yapın toparlanamayacaksınız!" dedi.

Dün grup toplantısında parti rozeti takılan ve CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'a en sert tepkilerden biri AK Parti'li Bülent Turan'dan geldi.

Twitter hesabından İslam'ın CHP'ye yönelik eleştirilerinin yer aldığı tweetleri paylaşan Turan, "Milliyetçi, Atatürkçü, ulusalcı oldukları bilinen Mehmet Ali Çelebi, Muharrem İnce gibi vekillerini kov; ömrü CHP ile kavgayla geçmiş adamları törenle partiye al!" ifadesini kullandı.

"NE YAPARSANIZ YAPIN TOPARLANAMAYACAKSINIZ!"

Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tarihteki CHP ile şimdiki CHP’nin sadece isim benzerliği olduğunun en güzel örneği bu! Ne yaparsanız yapın toparlanamayacaksınız!''

 

Transfer vekil Cihangir İslam'a bir tepki de AK Parti'den ile ilgili etiketler Cihangir İslam CHP AK Parti Bülent Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.