Transfer sezonu ne zaman bitecek?

Transfer sezonu ne zaman bitecek? Türkiye’de futbolseverler transfer dönemini ve hazırlık kamplarını yakından takip ederken, liglerin ne zaman başlayacağını da merak ediyorlar. Aynı zamanda takımlarına takviye bekleyen taraftarlar, transfer sezonunun ne zaman kapanacağını araştırmaya başladı. İşte Transfer sezonu ne zaman bitecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Transfer sezonu ne zaman bitecek? Aynı zamanda takımlarına takviye bekleyen taraftarlar, transfer sezonunun ne zaman kapanacağını araştırmaya başladı.Türkiye’de futbolseverler transfer dönemini ve hazırlık kamplarını yakından takip ederken, liglerin ne zaman başlayacağını da merak ediyorlar. İşte Transfer sezonu ne zaman bitecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

2019-2020 SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Trabzonspor'un efsane kaptanı Cemil Usta, namı diğer Dozer Cemil'in ismiyle oynanacak 2019-2020 Süper Lig, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin yaptığı açıklamaya göre 16 Ağustos tarihinde başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası müsabaka tarihleri ve diğer eşleşmeler ile ilgili henüz bir plan yapılmış değil.

2019-2020 TRANSFER SEZONU NE ZAMAN SONA ERECEK?

Spor Toto Süper Lig başlasa da takımlar ilk haftalarda takviye yapabilmek adına transferlerine devam edebilecekler. 2019-2020 transfer sezonu ise resmi olarak 2 Eylül tarihinde bitecek.

Transfer sezonu ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler Süper Lig 2019 Spor Toto Süper Lig Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.