Transfer sezonu ne zaman bitecek 2019?

Transfer sezonu ne zaman bitecek 2019? Spor Toto Süper Lig sezonunun başlamasının ardından transfer sezonunun ne zaman biteceği sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor. Bir çok dünyaca ünlü isimleri kadrolarına katan takımlarımızın, transferin son günlerinde atacağı adımlar heyecanla bekleniyor. İşte Transfer sezonu ne zaman bitecek 2019? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Transfer sezonu ne zaman bitecek 2019? Transfer döneminin son günleri yaklaşırken Süper Lig takımları kadrolarına son takviyeleri yapmaya devam ediyor. Takımlarına gönül veren milyonlarca taraftar transfer listelerini araştırmayı sürdürüyor. Falcao, Nzonzi ve Sturridge gibi dünya yıldızlarının ülkemize gelmesi yeni sezonun heyecanını arttırmaya başladı. Spor Toto Süper Lig sezonunun başlamasının ardından transfer sezonunun ne zaman biteceği sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor. İşte Transfer sezonu ne zaman bitecek 2019? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Futbolda 2019-2020 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi Türkiye için 17 Haziran'da resmen başladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre yaz transfer dönemi, 2 Eylül'de sona erecek. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak'ta bitecek.

SÜPER LİG'DE HEYECAN BAŞLADI

Süper Lig'de 2019-2020 sezonu 16 Ağustos'ta başlayıp, 29 Aralık'ta yapılacak 17. hafta maçlarıyla devre arası tatiline girecek. İkinci yarı 17, 18, 19, 20 Ocak 2020'de yapılacak 18. hafta maçlarıyla başlayacak ve sezon 17 Mayıs 2020'de tamamlanacak.

Süper Lig'de 2019-2020 sezonun ilk büyük karşılaşması, 3. haftada Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Ülker Stadı'nda yapılacak.

Ligin 6. haftasında iki önemli maç yapılacak. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği sezonun ikinci büyük müsabakası Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Aynı haftada Trabzonspor ile Beşiktaş ise Medical Park Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Galatasaray arasında sezonun ilk yarısındaki maç, 13. haftada Medical Park Stadı'nda yapılacak.

Ligin ilk yarısındaki son büyük maç ise 16. haftada Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ülker Stadı'nda oynanacak.

 

Transfer sezonu ne zaman bitecek 2019? ile ilgili etiketler 2019 Spor Toto Süper Lig Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.