Transfer sezonu ne zaman başlıyor?

Transfer sezonu ne zaman başlıyor? Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonunun sona ermesiyle birlikte kulüplerde transfer çalışmaları hız kazandı. Yeni sezonun yapılanmasına başlayan takımlar, yaz transfer sezonunun açılmasını bekliyor. İnternette de vatandaşlar transfer sezonu ne zaman başlıyor, 2019 yaz transfer dönemi ne zaman açılıyor gibi sorulara yanıt arıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki transfer sezonu ne zaman başlıyor? işte yanıtı...

Transfer sezonu ne zaman başlıyor? Son dönemde internette en çok araştırılan konulardan biri de yaz transfer sezonunun açılacağı tarih oluyor. Desteklediği takımın transfer haberlerini heyecanla bekleyen futbolseverler, transfer sezonu ne zaman başlıyor, 2019 yaz transfer dönemi ne zaman açılıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte bu konu hakkında tüm ayrıntılar ve detaylar. Peki transfer sezonu ne zaman başlıyor? İşte yanıtı...

TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaz transfer sezonunun hangi tarihte başlayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, 2018-2019 futbol sezonunda 1. transfer ve tescil dönemi 9 Haziran 2018 tarihinde başlayıp, 31 Ağustos 2018 tarihinde sona ermişti. Ara transfer diye bilinen 2. transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2019 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2019 tarihinde sona ermişti.

Buna göre, 2019-2020 transfer sezonunun da aynı tarihler aralığında gerçekleştirilmesi bekleniyor. TFF tarafından resmi olarak tarih duyurulduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

Transfer sezonu ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Süper Lig 2019 Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.