Transfer hareketliliği sürüyor! Göztepe, kaleci Ekrem Kılıçarslan’ı kiraladı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de transfer harekatı sürüyor. Sarı-kırmızılılar, bu çalışmalar çerçevesinde son olarak Gaziantep FK forması giyen kaleci Ekrem Kılıçarslan’ı kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Göztepe, Gaziantep FK’dan 24 yaşındaki kaleci Ekrem Kılıçarslan’ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

24 yaşındaki file bekçisini 1 yıllığına kiralayan İzmir temsilcisi, satın alma opsiyonunu da elinde bulunduruyor. Transferi sosyal medya hesaplarından duyuran Göztepe, Ekrem Kılıçarslan’a "Hoş geldin" derken, sarı-kırmızılı forma altında başarılar diledi.

Futbola Çanakkale Dardanel altyapısında başlayan Ekrem Kılıçarslan, şu ana kadar Eskişehirspor, Hatayspor ve Gaziantep FK takımlarının formasını giydi.

Transfer hareketliliği sürüyor! Göztepe, kaleci Ekrem Kılıçarslan’ı kiraladı ile ilgili etiketler Göztepe Gaziantep FK Ekrem Kılıçarslan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.