Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Beşiktaş Asbaşkanı, "Caulker defteri bizim için kapandı" dedi

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Ghezzal ve Leicester ile anlaşma sağlandığını belirtti. Fenerbahçe tarafından Beşiktaş'a önerildiğini iddia edilen Steven Caulker hakkında da konuşan Kocadağ ""Caulker defteri bizim için kapandı" dedi.

Gelecek sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Avrupa'da yarışmacı bir takım kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon şampiyonluğun mimarı olan Cezayırlı yıldız Rachid Ghezzal ile de anlaşma sağladı.

"GHEZZAL VE LEİCESTER İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK"

A Spor'a kaonuşan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Ghezzal ve kulübü Leicester City ile prensipte anlaştıklarını belirterek "Rachid Ghezzal için bahsedilen rakamlardan düşük rakamlara konuşuyoruz. Ghezzal ve Leicester ile prensipte anlaştık. İmzaya atılmadan bitti denmez. İmzaya dökülmesini bekliyoruz." dedi.

"BEŞİKTAŞ KİMSEDEN RİCACI OLMAZ"

Aboubakar'ın ayrılığı sonrası forvet hattına takviye için de çalışmalar sürerken, "Forvet için 2-3 adayımız var. İnşallah kısa sürede takviye yapacağız." diyen Kocadağ, "Hem Türk futbolunun içindeki durumdan şikayet edip, hem de rakip takımın gündemindeki isimlere teklif yapınca, pek samimi olunmuyor. Ayrıca Beşiktaş, kimseden de ricacı olmaz. Biz şartlarımıza uyan transferleri yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

"CAULKER DEFTERİ BİZİM İÇİN KAPANDI"

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı ancak Vitor Pereira tarafından kadroda düşünülmediği belirtilen Steven Caulker'la ilgili de konuşan Kocadağ, "Steven Caulker sene sonu itibarıyla serbest bir oyuncuydu. Bir temasımız olmuştu ama o dönem için olmadı. O defter bizim için kapandı. Zaten şu an kontratlı Fenerbahçe'nin bir oyuncusu. Konuşmak bize yakışmaz." şeklinde konuştu.

ALEX TEİXERİA AÇIKLAMASI

Emre Kocadağ, Alex Teixeira transferi için de "İnşallah hafta başında İstanbul'da olacak. Teknik ekibi ve bizleri heyecanlandıran bir transfer." dedi.

 TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer çalışmalarına ilişkin bilgi veren Beşiktaş Asbaşkanı, "Önceliğimiz, stoper ve forvet. Üzerinde çalıştığımız ciddi isimler var. Bir hafta, on güne bitirmek istiyoruz. Takip ettiğimiz isimler, bu yüzden gecikmiş olabilir. Listedeki ilk isimler olmazsa, alternatiflere yöneleceğiz." ifadelerini kulllandı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Beşiktaş Asbaşkanı, "Caulker defteri bizim için kapandı" dedi ile ilgili etiketler Beşiktaş Emre Kocadağ Steven Caulker rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.