Transeksüel şarkıcı Utku Uysal kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Utku Uysal: "Onu asla affetmeyeceğim"

Utku Uysal kimdir sorusu, transeksüel şarkıcının Armağan Çağlayan'ın programına konuk olmasıyla merak edilir oldu. Markete gider gibi cinsiyet değiştirmeye karar verdiğini açıklayan Utku Uysal cinsiyet değiştmeden önceki erkek hali ile de merak konusu oldu.

Armağan Çağlayann 196sekiz Gör Beni  programına konuk olan transeksüel şarkıcı Utku Uysal, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri açıkladı. Cinsiyet değiştirmeden önceki erkek hali de merak edilen şarkıcı, bir yaptırdığı estetikle Seda Sayan'a benzetilmişti. Peki Utku Uysal kimdir?

UTKU UYSAL KİMDİR?

Anne ve babasının ona çok destek olduğunu söyleyen Utku, hayatta çok acı çektiği bir dönemin olmadığını ekledi. Sanat camiasının dedikodularından ve oyunlarından uzak durmaya çalıştığını anlatan Utku, bir kişiye çok kırgın olduğunu ve asla affetmeyeceğini söyledi.

Transeksüel şarkıcı Utku Uysal kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Utku Uysal: "Onu asla affetmeyeceğim"

Gece hayatının en çok aranılan isimlerinden olan Utku Uysal, İstanbul'da birçok mekanda sahne aldı. Selin Ciğerci'nin de yakın arkadaşı olduğu bilinen transeksüel şarkıcı, Armağan Çağlayan'ın youtube kanalına konuk oldu. Markete gider gibi cinsiyet değiştirmeye karar verdiğini söyleyen Uysal, ameliyat sonrası psikolojisinin bozulğunu açıkladı. 

Utku Uysal, yaşadığı buhrandan "20 yaşındaki genç Utku'dan özür dileyerek, onunla konuşarak düzeldim" açıklamasını yaptı.

Transeksüel şarkıcı Utku Uysal kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Utku Uysal: "Onu asla affetmeyeceğim" - Resim : 2

Utku Uysal'ın erkek hali de katıldığı program sonrası merak edilen diğer detaylardan oldu. Ancak Utku Uysal'ın ameliyat öncesi fotoğrafları bulunmuyor. 

Transeksüel şarkıcı Utku Uysal kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Utku Uysal: "Onu asla affetmeyeceğim" ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan uytku uysal kimdir gör beni 196sekiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.