TransAnatolia Rallisi'nde akılalmaz olay

Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise en zorlu ve büyük yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid yarışlarının Sakarya ayağında akılalmaz bir kaza yaşandı. İtalyan motosikletçi, yola izinsiz olarak giren otomobille çarpıştı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu desteğiyle düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid, 15 Ağustos’da İstanbul’dan başladı.

Yaklaşık 120 yarışçının katıldığı rallinin Sakarya ayağında dünyanın en iyi ve hızlı pilotları Sapanca Soğucak, Belengerme Yaylası, Taraklı Karagöl Yaylası, Akyazı Acelle, Davlunmaz, Oda Yeri, Pürenli Yaylası, Turnalı Yaylası, Keremali Yaylası, Sülüklü Göl ve Hendek yaylalarında kıyasıya yarıştı.

YOLA İZİNSİZ GİRDİ YARIŞÇIYA ÇARPTI

Nefes kesen mücadelelere sahne olan rallinin Akyazı kesiminde bulunan Acelle Yaylası Sultanpazarı yolu üzerindeki yarış güzergahında İtalyan motokros yarışçısı Francesca Gasperi, viraja girdiği sırada tüm önlemlere rağmen yola izinsiz giren Toyota marka otomobille çarpıştı.

ŞANS ESERİ YARA ALMADI

Gasperi kazayı yara almadan atlatırken motosiklette ve otomobilde hasar meydana geldi. Kazaya ilk olarak jandarma ekipleri müdahale ederken İtalyan sporcu, motosiklette yaşanan arıza nedeniyle yarışa ara vermek zorunda kaldı.

(İHA)

TransAnatolia Rallisi'nde akılalmaz olay

TransAnatolia Rallisi'nde akılalmaz olay ile ilgili etiketler Sakarya kaza Trafik kazası Motosiklet Otomobil ralli TransAnatolia Rally Raid TransAnatolia Rallisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.