Tramer Sorgulama Ücretsiz SMS 2022! E-Devlet Plaka Hasar Kaydı Sorgulama

Tramer kaydı sorgulama işlemleri, ikinci el araç alımlarında güvenli bir şekilde alım satım yapılabilmesi için çok önemlidir. Plakadan ücretsiz hasar kaydı sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek isteyen araç sahipleri sigorta bilgi ve gözetim merkezi üzerinden bunu yapabilmektedir. İşte, SMS ile ücretsiz Tramer sorgulama...

• Ücretsiz Tramer Sorgulama 2022
• E-Devlet Tramer Sorgulama 2022
• Tramere Neler İşlenir?
• Plaka Hasar Kaydı Sorgulama SMS
• Şaseden Hasar Sorgulama 2022

Özellikle son yıllarda artış gösteren ikinci el araç alım satım işlemleri yoğun olarak gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte ikinci el araç alım satımlarında hasar sorgulama işlemleri ücretsiz olarak yapılmakla beraber genellikle sigorta bilgi ve gözetim merkezi üzerinden de sağlanmaktadır.

Eğer ki aracınız hasar alırsa ilk olarak bu, sigorta bilim ve gözetim merkezine bildirilmelidir. Böylelikle araca ait hasar kayıtları detaylı olarak merkeze iletilir. Böylece de ikinci el araç alım satımları daha güvenli bir şekilde gerçekleşmiş olur. Bu gibi durumlarda her iki tarafında zor durumda kalmaması açısından Tramer kaydı sorgulama işlemlerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Ücretsiz Tramer Sorgulama 2022

Herhangi bir araç için modeli ya da markası ne olursa olsun sigorta her zaman ilk plandadır. İkinci el araç alım satımı yaparken geçmiş hasarları öğrenmek için Tramer sorgulaması kullanılır. Bunun içinde trafik sigortaları bilgi merkezinden ücretsiz araç plakası ile Tramer sorgulaması gerçekleştirilir.

Tramer sorgulamasında;

• Aracın kasko ile ilgili konuları
• Aracın en son sahibinin kim olduğu
• Aracın daha önce kaş sefer satıldığı
• Araca ait kaza belgelerine anında ulaşılabilir.

Yukarıda da görüldüğü gibi bir aracın Tramer sorgulaması ücretsiz bir şekilde hızlıca gerçekleştirilebilir. Bunun yanında ayrıca E-Devlet sistemi üzeriden de plaka ile Tramer kaydı sorgulaması yapmak mümkündür.

E-Devlet Tramer Sorgulama 2022

İkinci el araç satım işini yapmak isteyenler ilk olarak E-Devlet üzerinden hasar sorgulaması gerçekleştirir. Böylece satıcı ile hiçbir iletişime gerek kalmadan araç ile ilgili hasar kaydı bilgilerine ulaşılabilir.

Tramer Sorgulama Ücretsiz SMS 2022! E-Devlet Plaka Hasar Kaydı Sorgulama

İlk olarak E-Devlet sistemine şifre ile giriş yapılır. Hemen ardından da Emniyet Genel Müdürlüğü sayfasına bağlanmak yeterli olacaktır. Öğrenmek istediğiniz araca ait tüm sorgulama işlemlerini Emniyet Genel Müdürlüğü sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Tramere Neler İşlenir?

Araçların sigorta ile birlikte hasar bilgilerini bünyesinde barındıran Tramer kaydı, son yıllarda sık sık kullanılmaktadır. Tramer sorgulamasında aşağıdaki bilgilere genel olarak rahatlıkla ulaşılabilir.

• Araca ait kasko poliçesi
• Araca ait trafik poliçesi
• Aracın üzerinde eğer varsa hasar kaydı
• Araç ile kaza yapılmışsa kazaya ait tüm detaylara bakılabilir.

Tramer kaydı sorgulama işlemleri ile alım satımını yapacağınız aracın tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz. Böylece araç alım ya da satımı yaparken aracın son durumu hakkındaki tüm detaylar elinizin altında olacaktır.

Plaka Hasar Kaydı Sorgulama SMS

İkinci el araç alımı yapmak isteyenler diledikleri takdirde SMS ile hasar kaydı sorgulaması yapabilirler. Araç hasar kayıtları; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri üzerinden tek bir SMS ile anında öğrenilebilir. Plaka ile hasar kaydı sorgulama için 5664 SMS hizmetinden yararlanılabilir.

Tramer Sorgulama Ücretsiz SMS 2022! E-Devlet Plaka Hasar Kaydı Sorgulama - Resim : 2

Aracın hasar kaydını öğrenebilmek için aracın plaka bilgisini aralarda boşluk bırakmadan 5664 SMS gönderilmesi gerekmektedir. İsabetli bir şekilde araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmek için aracın şase numarası üzerinden hasar kaydı sorgulaması mutlaka yapılmalıdır.

Şaseden Hasar Sorgulama 2022

İkinci el araçlarda hasar kaydı sorgulama işlemleri motor şase numarası üzerinden de yapılmaktadır. Motor şase numarası her zaman o araç hakkında bizlere kesin bilgileri vermektedir.

Şase hasar sorgulaması yapmak için; Telefonunuzun kısa SMS bölümüne giriş yaparak HASAR yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak S yazın ve tekrardan da bir boşluk daha bıraktıktan sonra araç motorunun şase numarasını yazarak 5664’e kısa SMS gönderin.

Tramer Sorgulama Ücretsiz SMS 2022! E-Devlet Plaka Hasar Kaydı Sorgulama ile ilgili etiketler TRAMER hasar kaydı TRAMER sorgulama plaka hasar sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.