Trakya ve Ege'den İstanbul'a akın var...

Ramazan Bayramı'nı geçirmek için Trakya ve Ege'yi tercih eden İstanbullular'ın dönüş yolculuğu devam ediyor. İstanbul istikametinde yoğunluk yaşanıyor.

Ramazan Bayramı'nı geçirmek için Trakya ve Ege'yi tercih eden İstanbullular'ın dönüş yolculuğu devam ediyor. İstanbul istikametinde yoğunluk yaşanıyor.

TEKİRDAĞ - İSTANBUL KARAYOLUNDA YOĞUNLUK

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Tekirdağ, Çanakkale, Avşa ve Marmara adalarındaki tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle Tekirdağ-İstanbul karayolunda trafikte yoğunluk oluştu.

İstanbul ve farklı illerden bayram tatili için Tekirdağ ve ilçelerine gelen tatilciler, akşam saatlerinden itibaren dönüş yolculuğuna başladı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, tatilden dönenler için karayollarında oluşturdukları kontrol noktalarında denetimlerini arttırdı.

Bayram tatilinin son gününde Tekirdağ-İstanbul karayolunun Üniversite ve Yeniçiftlik mevkisinde artan trafik yoğunluğu ekipler tarafından sürekli olarak denetleniyor.

Ekipler, bazı noktalarda meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarına müdahale etti.

yol3

FERİBOT İSKELELERİNDE YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Ramazan Bayramı tatilini Kuzey Ege'de geçiren tatilcilerin dönüşü gece saatlerde de devam ediyor.

Tatillerini geçirmek üzere Kuzey Ege Bölgesi'ndeki illere giden İstanbullular, dönüş yolunda Osmangazi Köprüsü ve feribotları tercih ediyor.

Osmangazi Köprüsü'nde trafiğin akıcı olması nedeniyle köprü ve bağlantı yollarında yoğunluk yaşanmıyor. Köprünün Altınova gişelerinde ise zaman zaman yoğunluk oluştu.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yetkililerinden alınan bilgiye göre, Topçular-Eskihisar hattındaki feribot sayısı tedbir amacıyla 1'den 18'e çıkarıldı. İstanbullines da Eskihisar-Tavşanlı hattında 4 feribotla hizmet veriyor.

Yoğunluğun geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

Trakya ve Ege'den İstanbul'a akın var... ile ilgili etiketler İstanbul Trafik bayram yoğunluk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.