Trafikte silahı ile terör estiren kişi yakalandı!

İstanbul da geçtiğimiz pazartesi günü trafikte korku dolu anlar yaşanmıştı. Bir kişi yolcu penceresinden tabancasını çıkartıp diğer sürücülere tutmuştu. Önce aracın plakası sonra da silahı tehditkar bir şekilde trafikteki sürücülere doğrultan kişi belirlendi. İşte trafikte terör estiren o kişinin kimliği...

Olayı ihbar alır almaz harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada olayın yaşandığı O-3 Karayolu Bağcılar Göztepe mevkiindeki kameralardan önce aracın plakasını ardından sahibini belirledi.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre ekipler aracın İdris A. isimli kişiye ait olduğunu belirleyip adrese yapılan baskınla şüpheliyi gözaltına aldı.

Şahıs verdiği ifadede "Silahı tutan oğlum C.A.A.'ydı. Ben aracı kullanıyordum ve Eyüp'e gidiyorduk. Neden yaptığını bilmiyorum" dedi.

Kısa süre sonra C.A.A. isimli maganda ise yakalanıp gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından "genel güvenliği tehlikeye sokmak" suçundan hakkında işlem yapılan C.A.A. savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Trafikte silahı ile terör estiren kişi yakalandı! ile ilgili etiketler Göztepe Bağcılar polis silah
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.