Trafikte akılalmaz görüntüler: Herkesin canını hiçe saydılar

İstanbul'da, D-20 Karayolu'nda bir sürücü, taksisini arka kapısı açık halde kullanırken bir başka sürücü ise kullandığı çekiciye bir minibüs ile otomobili üst üste koyarak trafikte ilerledi. O anlar ise diğer sürücüler tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlk görüntü D-20 Karayolu İstanbul Havalimanı istikametinde kaydedildi. Bir sürücü, arka kısmına koyduğu eşya nedeniyle kullandığı taksinin kapısını kapatamadı. Arka kapısı açık şekilde ilerleyen taksi, diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bir süre bu şekilde trafikte ilerleyen taksi, trafiği ve diğer sürücüleri tehlikeye düşürdü. 

Trafiği tehlikeye düşüren ikinci görüntü ise Mahmutbey-Sultangazi yolunda kaydedildi. Sultangazi yönünde ilerleyen bir çekicinin, minibüs ve otomobili üst üste koyarak trafikte ilerlediği görüldü. 

Trafikte akılalmaz görüntüler: Herkesin canını hiçe saydılar ile ilgili etiketler İstanbul Taksi d20 karayolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.