Trafik Sigortasında yeni düzenleme! Kazasız sürücüye yüzde 50 indirim, riskli sürücüye yüzde 200 zam

Trafik sigortasında yeni düzenlemeye giriliyor. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, "Trafik sigortasında mevcut basamak sistemini genişletiyoruz diyerek yeni dönemi anlattı. Yeni başlanacak dönemde 7. basamakta bulunan ve 5 yıldır kaza yapmayan sürücülerin 8. basamağa yükseltileceğini belirten Eroğlu, çok riskli sürücüler 0. basamakta bulunacak ve yüzde 200 prim uygulanacağını dile getirdi. İşte detaylar...

Trafik sigortasında yeni düzenlemeye giriliyor.

Trafik sigortasındaki fiyat artışlarının önüne geçilmesi için Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu 7. basamakta bulunan ve 5 yıldır kaza yapmayan sürücülerin 8. basamağa yükseltileceğini ve poliçelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını söyledi.

Trafik Sigortasında yeni düzenleme! Kazasız sürücüye yüzde 50 indirim, riskli sürücüye yüzde 200 zam

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, "Trafik sigortasında mevcut basamak sistemini genişletiyoruz. Dinamik basamak yöntemiyle 7. basamakta bulunup 5 yıldır kaza yapmayan sürücüler 8. basamağa çıkacak ve sigorta poliçelerine yüzde 50 indirime ulaşacak. Çok riskli sürücüler 0. basamakta bulunacak ve yüzde 200 prim uygulanacak" dedi.

RİSKLİ SÜRÜCÜLERE YÜZDE 200 ZAM

Buna 2 kategori daha eklenecek. En düşük basamakta "çok riskli sürücüler" yer alacak ve poliçelerine yüzde 200 zam yapılacak.

KAZASIZ SÜRÜCÜLERE YÜZDE 50 İNDİRİM

Kaza yapmayan sürücüler için ise üstte "çok iyi sürücüler" basamağı açılacak. Bu sürücülerin poliçelerinde ise yüzde 50 indirime gidilecek.

 

Trafik Sigortasında yeni düzenleme! Kazasız sürücüye yüzde 50 indirim, riskli sürücüye yüzde 200 zam ile ilgili etiketler Otomobil Trafik Kasko Trafik Sigortası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.