Trafik magandası, bebekli arabanın aynasını böyle kırdı!

İstanbul'da trafik magandasının görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Trafikte çocuğuyla seyir halinde olan bir anne, önce sıkıştırıldı sonrasında da saldırıya uğradı. Gözaltına alınan trafik magandasının yeni videoları ortaya çıktı.

İstanbul'da akşam saatlerinde çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Trafikte çocuğuyla seyir halinde olan bir anne önce sıkıştırıldı sonrasında da saldırıya uğradı.
O anları cep telefonuyla kaydeden anne, trafik magandasının saldırısını da kayıt altına almış oldu. Görüntülerde lüks aracıyla yaklaşan saldırgan şahsın, dikiz aynasına kırdığı ve hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

SİLAHLI VİDEOLARI ORTAYA ÇIKTI!

Saldırgan şahsın, Utku Can Karataş ismiyle sosyal medyada videolar yayınladığı ortaya çıktı.
Videoları paylaşan gazeteci Batuhan Çolak, yaşananlara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı
"Bu görüntüler İstanbul'da çekildi. Arabasında çocuğuyla seyahat eden bir anne, trafikte önce sıkıştırıldı, sonrasında da aracına saldırıldı. Çocuğun ağlama seslerine içim parçalandı. Sosyal medyada biraz araştırınca da tahmin edeceğimiz sonuçlara ulaştım.Şahsın silahı var ve muhtemelen ruhsatsız. Aracın önüne koyarak güç gösterisi yapıyor. Tam bir trafik canavarı. Şehir içinde drift, makas her şeyi atıyor, hız sınırlarını tanımıyor. Muhtemelen saldırdığı anneye de aynısını yapıp sıkıştırdı ve sonrasını da birlikte izledik.

YENİ VİDEOLARI ORTAYA ÇIKTI!

"Bu da şehir içinde drift attığı videosu. Bunlar nasıl bu kadar rahatlar? Çünkü hiçbir şey olmayacağını biliyor. Yasaları takmıyor, insanların hayatını riske atıyor, çocukların psikolojilerini alt üst ediyor. Konu da 2 gün sonra unutulur, 1 ay tutuklu kalır, sonra tahliye.
Hayır böyle olmaz, olmamalı. Ömür boyu trafikten men edilmeli, araç bağlanmalı, insan hayatına kast, tehdit, hakaret ve mala zarar vermeden yargılanmalı. Yargı süreci de yıllarca sürmemeli, görüntüler gayet açık."

GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırgan şahsın, ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

Trafik magandası, bebekli arabanın aynasını böyle kırdı! ile ilgili etiketler Trafik maganda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.