Trafik magandası attığı makasları sosyal medyada paylaşınca yakalandı

İstanbul Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını hiçe sayarak makas atan sürücü yakalandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan sürücüye bin 360 lira para cezası kesildi.

D-100 Karayolu Küçükçekmece mevkiinde 25 Kasım günü hız yaparak 'makas' atan sürücü trafiği tehlikeye attığı anları kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

Trafik magandası attığı makasları sosyal medyada paylaşınca yakalandı

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil trafik ekipleri, trafik magandasını yakalamak için çalışma başlattı. Görüntülerin ve kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde sürücü yakalandı.

Trafik magandası attığı makasları sosyal medyada paylaşınca yakalandı - Resim : 2

Melih F.C.'nin sürücü belgesine, Karayolları Trafik Kanunu'nun 45. Maddesine istinaden geçici süre ile el koyuldu. Sürücünün emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

DHA

Trafik magandası attığı makasları sosyal medyada paylaşınca yakalandı ile ilgili etiketler Küçükçekmece trafik magandası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.