Trafik kazası geçiren Katie Price ölümden döndü

Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen 43 yaşındaki reality show yıldızı Katie Price, geçtiğimiz günlerde evinde salıdırıya uğramıştı. Yaptırdığı sayısız estetiklerle gündemden düşmeyen beş çocuk annesi Price, şimdi ise alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra trafik kazası geçirdi.

Günler önce Essex'teki evinde yaşadığı tartışmanın sonrasında yüzüne aldığı darp ile hastenelik olan İngiliz yıldız trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Price tutuklandı.

 

Katie Price, geçtiğimiz günlerde evinde saldırıya uğramıştı. Polisi arayarak yardım isteyen Price gözünden yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Bu olaydan çık kısa bir süre sonra ünlü isim İngiltere'nin güney doğusundaki Sussex vilayetinde ölümden döndü. Alkol ve uyuşturucunun etkisindeyken otomobil kullanan Price, trafik kazası geçirdi.

Trafik kazası geçiren Katie Price ölümden döndü


UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI POLİSE İTİRAF ETTİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Price'ın olay yerinde polise, "Uyuşturucu kullandım, araba kullanmamalıydım, itiraf ediyorum" dediği belirtildi. Sussex Polisi, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yıldızın tutuklandığını duyurdu.

"KORKUTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELDİ"

Katie Price'ın ailesi, "Korktuğumuz başımıza geldi" dedi. Çok kez onun akıl sağlığından endişe ettiklerini belirten ailesi destek olmaya devam edeceklerini söylediler.

Trafik kazası geçiren Katie Price ölümden döndü ile ilgili etiketler estetik Trafik kazası katie price tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.