Trafik kazası geçiren eski manken Didem Taslan ölümden döndü

Bir dönemin çok konuşulan isimlerinden biri olan 47 yaşındaki eski manken ve oyuncu Didem Taslan, Adana'da bir arkadaşının kullandığı otomobilin kaza yapmasıyla ölümden döndü. Türkiye eski güzeli Didem Taslan, artık hayata daha farklı baktığına dikkat çekerek geçirdiği kaza ile ilgili konuştu.

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Didem Taslan ve ünlü model İlgi Gövsa, uzun bir aradan sonra buluştu. İlgi Gövsa marka danışmanlığını yaptığı yeni mekanı Efrouz'da yakın dostu Didem Taslan'ı açılıştan önce özel misafir etti.

Trafik kazası geçiren eski manken Didem Taslan ölümden döndü


''HER YERİMDE YANIKLAR OLUŞTU''

Adana'da arkadaşının kullandığı arabanın kaza yapmasıyla ölümden dönen Taslan, "Hava yastığı patlayınca her yerimde yanıklar oluştu. Belim ve ayaklarım darbeden dolayı yaralandı. Daha yeni kendimi toparlamaya çalışıyorum. Artık hayata daha farklı bakıyorum. Yeniden doğdum ve her anın değerini daha iyi yaşıyorum. Çocuğum hiç olmadı ama Joker'i sahiplendim" dedi.

Geceye yeni köpeği Joker ile birlikte gelen Taslan, mekanın birbirinden leziz yemeklerinin tadına baktı.


DİDEM TASLAN HAKKINDA

Didem Taslan 1974 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini tamamlayana kadar yaşantısını Mersin’de sürdürmüş 1992 yılında annesi ile beraber İstanbul’a taşınmıştır.

Bir aile dostununda vasıtası ile Gaye Sökmen Ajans’ta manken olarak çalışmaya başlayan Didem Taslan aynı sene katıldığı Miss Blendax İzmir Fuar Güzeli seçilmiştir.

1994 senesinde ise Türkiye 2. Güzeli seçilmiş, ardından Bahama’da gerçekleştirilen uluslararası bir yarışmada Calender Girl Yarışmasında Miss April seçilmiştir. Modelliğin yanı sıra bir çok sinema ve dizide rol alan Didem Taslan ayrıca sigarayla Savaş Derneği İcra kurulunda görev yapmaktadır.

Geçmişten günümüzde Bizim Mahalle, Böyle mi Olacaktı, Marziye, Mavi Düşler, Yıkılmadım, Üç Kadın 1, Üç Kadın 2, Cinlerle Periler, Yeni Hayat, Kınalı Kar, Melekler Adası, Kurtlar Vadisi Pusu, Para=Dolar, Umutsuz Ev Kadınları ve Bebek İşi gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Trafik kazası geçiren eski manken Didem Taslan ölümden döndü ile ilgili etiketler Trafik kazası didem taslan İlgi Gövsa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.