Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den sağlık durumuyla ilgili açıklama

Yılmaz Erodğan'ın eski eşi ve oğlu Rodin Nazım Erdoğan'ın annesi, 39 yaşındaki oyuncu Belçim Bilgin geçtiğimiz ay Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirmişti. Yatağında bel korsesiyle çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Bilgin son sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin 17 Nisan'da Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirmiş ve bel bölgesinde hasar oluşmuştu. Sosyal medya hesabından korseli fotoğraflarını paylaşan Belçim Bilgin, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak "Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı. Şansa oldukça ihtiyacımız var" dedi.

Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den sağlık durumuyla ilgili açıklama


Geçirdiği kaza sonrası evinde istirahat eden Belçim Bilgin, yaşadığı süreci sosyal medya hesabından anlattı.

Bel korsesiyle çekildiği fotoğraflarını 566 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Bilgin, şu ifadeleri kullandı: "Yine değişme zamanı, ağırlıkların tümüne, faydasız her türlü olma haline bir cesaret veda etme, dengeyi bulma, yeniden doğma zamanı! Dolunayın aydınlattığı geçen Paskalya gecesi 17 Nisan'da, Kapadokya'da bir mağaradan belki de en eski olma halime zamanda göz kırpmış dönüyordum İstanbul'a, kaza geçirdim! Daha önce yaşadığım yerden çıktı üstelik! Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı, çılgın akışı! Şansa oldukça ihtiyacımız var orası kesin."

Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den sağlık durumuyla ilgili açıklama - Resim : 2

Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den sağlık durumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Belçim Bilgin Trafik kazası Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.