Trafik kazası geçirdiği iddia edilen CZN Burak öldü mü? Burak Özdemir'e ne oldu?

CZN Burak ismiyle tanınan ünlü şef ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir'in trafik kazası geçirdiği ve öldüğü iddia edildi. Haberin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından en çok merak edilenlerden biri de CZN Burak öldü mü? sorusu oldu. Geçtiğimiz günlerde yangın bölgesinden yaptığı paylaşım nedeniyle tepki çeken, 'CZN Burak' hakkında şimdi de ortaya atılan ölüm haberleri gündem oldu.

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek vermek için geçtiğimiz günlerde Antalya'ya giden 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni, şef ve işletmeci Burak Özdemir'in, üzerinde beyaz gömlek, elinde ev tipi yangın tüpüyle her tarafı çevreleyen yangına müdahale ettiği görüntüler büyük yankı uyandırmıştı.

Trafik kazası geçirdiği iddia edilen CZN Burak öldü mü? Burak Özdemir'e ne oldu?


Metrelerce yükselen alevlere yaklaştıktan sonra fenalaşan ve ambulansa götürülerek müşahede altına alınan CZN Burak, bu anları sosyal medyada paylaşmıştı.

'ŞOV' ELEŞTİRİLERİ YAPILMIŞTI

Bazı sosyal medya kullanıcıları, görevlileri yavaşlattığını düşündükleri Özdemir hakkında "yangın söndürme çalışmalarını şova çevirdi" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.


"ASLA UZAKTAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"

Söndürme çalışmalarından fotoğraf yayınlayan Özdemir, "Saat 03:40, yer Antalya Manavgat. Sadece ateşe giden yolu izledim ve geldim. Burada yanan sadece bir ağaç değil, bizim canımız ve aynı havayı soluduğumuz başka canlarımız canı. Duygularımı anlatmaya tarif yetmez ama asla uzaktan göründüğü gibi değil, Allah bu yangınların sönmesi için çaba harcayan herkesten binlerce kez razı olsun" mesajını yazmıştı.


"İFTİRA ATIYORLAR"

Gelen tepkilerin ardından açıklama yapan ünlü şef, "Bazı insanların içinde maalesef kötülük bitmiyor. Antalya'ya yardım için gittiğimizde, oraya vardığımız zaman bir yangın gördük. Kendi çabamızla yardım etmeye çalıştık. Sonradan itfaiyeciler dahil oldu ve sol tarafı söndürdük. Sadece elimizden geleni yaptık" demişti.


Özdemir, "Hiçbir zaman için kimseden bir beklentim olmadı, olamaz da. Bazı kötü niyetli insanlar kötü niyetleriyle iftira atmaya devam ediyorlar. Kim ne derse desin her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Beni destekleyenler iyi ki varsınız" ifadelerini kullanmıştı.

ÖLDÜĞÜ YÖNÜNDEKİ HABERLERLE GÜNDEM OLDU

Aynı zamanda 24.8 milyon takipçisiyle sosyal medya fenomeni olan CZN Burak, şimdi de hakkında çıkan 'öldü' şeklindeki haberle gündeme geldi. Özdemir'in trafik kazası geçirip hayatını kaybettiği öne sürüldü. Sosyal medya kullanıcıları CZN Burak ile ilgili söylentilerin doğru olup olmadığını araştırırken açıklama geldi.

''YAŞIYORUM ÇOK ŞÜKÜR''


Burak Özdemir, Instagram ve Twitter hesabından "Sanırım bazı arkadaşlar şaka yapmak istemişler ama çok mesaj geldi. Arkadaşlar ölmedim, yaşıyorum çok şükür" paylaşımını yaptı.

czn burak

 

Trafik kazası geçirdiği iddia edilen CZN Burak öldü mü? Burak Özdemir'e ne oldu? ile ilgili etiketler CZN Burak Trafik kazası Burak Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.