Trafiğin ortasında alev topuna döndü! Çaresizce yanışını izledi

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir araç trafiğin ortasında adeta alev topuna döndü. Küle dönen aracın yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kadıköy’de bir araç trafiğin ortasında alev alev yandı. Sahibinin gözleri önünde küle dönen aracın yandığı o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Kadıköy Göztepe Köprüsü Ankara istikametinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir araç sürücüsü, yolda seyir halinde olduğu esnada Fiat Tempra marka aracının motor kısmından yükselen alevleri görünce aracı otoyolun ortasında bıraktı. Kısa süre içerisinde büyüyen alevler aracı sardı.

Trafiğin ortasında alev topuna döndü! Çaresizce yanışını izledi

İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan araca müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü. Olay sonrası araç küle döndü.

Öte yandın aracın trafiğin ortasında alev alev yandığı o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÇARESİZCE YANIŞINI İZLEDİ

Yaşanan olayı gören çevre esnafından Yakup Köse, “Biz dükkanımızın içerisinde duruyorduk. Bir anda trafiğin içinde bir araçtan patlama sesleri geldi ve yanmaya başladı. Sürücü hemen kendini dışarı attı. Yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı, işe yaramadı. Sonra çaresiz kaldı, en son ceketiyle müdahale etmeye çalıştı. O da bir işe yaramadı. Sürücü en son kenara geçip aracının yanışını seyretti. Geçmiş olsun” diye konuştu.

Trafiğin ortasında alev topuna döndü! Çaresizce yanışını izledi - Resim : 2

Trafiğin ortasında alev topuna döndü! Çaresizce yanışını izledi ile ilgili etiketler İstanbul Kadıköy Araç Yangın Trafik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.