Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları 8 Mayıs'ta Yenikapı'da

Spor Toto Süper Lig’de 38 yıl aradan sonra şampiyon olan Trabzonspor’un özel tekno kutlamaları 8 Mayıs tarihinde İstanbul Yenikapı’da devam edecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek organizasyonda şehir merkezi dev bir diskoya dönüşecek. Birçok sanatçıda sahne alacak.

Spor Toto Süper Lig’de 35. haftada Antalyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalmasına rağmen 38 yıllık aranın ardından bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’da şampiyonluk kutlamaları gündeme damga vurmuştu.

38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor taraftarının özel tekno kutlamaları bu kez İstanbul Yenikapı'da sürecek. Her yıl İstanbul'da düzenlediği meşale şovuyla adını duyuran Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 8 Mayıs Pazar günü şampiyonluk kutlama programı düzenlenecek.

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları 8 Mayıs'ta Yenikapı'da

Sadece İstanbul'dan değil, yurt içi ve yurt dışındaki taraftarların katılımlarının beklendiği ve karnaval havasında geçmesi planlanan gösteri Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Gece geç saatlere kadar devam etmesi planlanan programda çeşitli sanatçılar sahne alacak ve akabinde de meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak. Yoğun katılımın beklendiği programda Trabzonspor taraftarları şampiyonluk coşkusunu bir kez daha yaşama fırsatı bulmuş olacak.

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları 8 Mayıs'ta Yenikapı'da - Resim : 2

Spor Toto Süper Lig'de, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzesine getirmeyi hedefliyor. İlk maçta Kayserispor'u sahasında 1-0 mağlup eden Trabzonspor rakibiyle 10 Mayıs'ta deplasmanda bu maçın rövanşını oynayacak. Kupa'da finale çıkmayı hedefleyen bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupasını da kazanarak sezonu çifte kupa sevinciyle kapatmayı hedefliyor.

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları 8 Mayıs'ta Yenikapı'da ile ilgili etiketler Trabzonspor Yenikapı Spor Toto Süper Lig şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.