Trabzonspor'un Marcus Berg pazarlığı!

Trabzonspor santrfor transferi için İsveçli golcü Marcus Berg ile görüşme halinde.

Hugo Rodallega'nın Denizlispor'a transferinden sonra forvet transferine ağırlık veren bordo mavili yönetimde ilk hedef İsveçli golcü Marcus Berg. Ancak taraflar yapılan pazarlıklar sonucunda bir türlü orta yolu bulamadı.

Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor'un golcü transferindeki 1 numaralı hedefi olan Marcus Berg için yapılan girişimler sürerken rakamsal farklılık devam ediyor. Yapılan ilk görüşmede imza parası dahil olmak üzere Trabzonspor'dan yaklaşık 3 milyon Euro talep eden Berg, daha sonra bu rakamı 2 milyon Euro'ya kadar indirdi, Trabzonspor ise son rakam olarak 1 milyon 500 bin Euro'ya çıktı. Ancak her iki taraf da daha fazla fedakârlık yapmak istemeyince görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği belirtildi.

Bütçesini zorlamamakta kararlı olan bordo-mavililerin, bonservisi elinde olan Berg'e son bir teklif olarak istediği rakamı şartlı bonuslar halinde vermeyi düşündüğü öğrenildi.

32 yaşındaki Marcus Berg, geçtiğimiz sezon Birleşik Arap Emirlikleri takımından Al Ain'de çıktığı 19 maçta 10 gol kaydedip, 1 de asist yaptı.

Trabzonspor'un Marcus Berg pazarlığı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.