Trabzonspor'un kaybı büyük! Dev gelirden mahrum kalan Fırtına'da tek teselli Avrupa Ligi

Uefa Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Danimarka'da 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Kopenhag'la sahasında 0-0 berabere kalan Trabzonspor gruplara kalma şansını kaybetti. Yoluna Avrupa Ligi gruplarından devam edecek olan Fırtına büyük bir geliri de elinden kaçırmış oldu.

Temsilcimiz Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Danimarka ekibi Kopenhag'la sahasında 0-0 berabere kalarak gruplara kalma hakkını kaybetti.

BORDO-MAVİLİLER GRUPLARA KALSAYDI?

Grup aşamalarına kalan takımlara verilen giriş parası 14 milyon 800 bin euroluk gelirden olan Trabzonspor, katsayı uygulamasından da elde edeceği 2 milyon 274 bin euroluk ek gelirden de mahrum kalmış oldu.

TELEVİZYON GELİRİ DE KAÇMIŞ OLDU

beklenen Trabzonspor, 20 milyon euro civarında bir rakamı kaçırmış oldu.

FIRTINA'DA AVRUPA LİGİ TESELLİSİ

Avrupa'daki yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor, grup aşamalarının giriş ücreti olan 3 milyon 630 bin euro elde edecek.

Trabzonspor'un kaybı büyük! Dev gelirden mahrum kalan Fırtına'da tek teselli Avrupa Ligi ile ilgili etiketler Trabzonspor Kopenhag UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off eleme turu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.