Trabzonspor'un gözü liderlikte!

Liglere verilen milli araya 3'üncü sırada giren Trabzonspor, sonraki milli araya kadar hedefi en yükseğe koydu.

Yoğun maç trafiği nedeniyle yaşadığı kayıplara rağmen Beşiktaş ve Rizespor karşılaşmalarını kazanarak 2 maçlık bir seri yakalayan bordo-mavililer, 7. hafta sonunda 12 puan topladı.

Milli araya 3. sırada giren Karadeniz temsilcisi, hedefi en yükseğe koydu. Teknik direktör Ünal Karaman ve öğrencileri, ara sonrasında galibiyet serisine devam etmeyi ve lider Alanyaspor (14) ile 2 puanlık farkı kapatarak 11. hafta sonrasında girilecek milli ara öncesinde zirvede olmayı hedefliyor.

AMAÇ FARKI DA AÇMAK

Trabzonspor bu hedef doğrultusunda bir sonraki milli araya kadar Gaziantep FK, Başakşehir, Göztepe ve Alanya ile kozlarını paylaşacak.

Bordo-Mavililer, bu 4 maçı da kazanarak sadece liderlik koltuğuna oturmayı değil, aynı zamanda rakipleri ile puan farkını az da olsa açmayı planlıyor.

Trabzonspor'un gözü liderlikte! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Çaykur Rizespor Spor Toto Süper Lig liderlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.