Trabzonspor'un Ganalı forveti Caleb Ekuban, Genoa'ya imza atmaya gitti

Son 3 sezondur Trabzonspor forması giyen Ganalı forvet Caleb Ekuban, Serie A ekiplerinden Genoa ile anlaştı. Bu sabah Trabzon'dan ayrılan 27 yaşındaki golcü, İtalyan ekibiyle görüşmeleri sonlandırmak üzere Çizme'ye uçtu. Abdülkadir Ömür ise sezonun ilk maçını kaçıracak.

Caleb Ekuban, Trabzonspor'dan ayrılıyor... Bir süredir Serie A ekiplerinden Genoa ile transfer görüşmeleri yürüten Ganalı forvet, görüşmelere resmiyet kazandırmak için İtalya'nın yolunu tuttu. kentten ayrıldı.

Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Trabzon'dan ayrılarak İstanbul'a gittiği ve buradan da İtalya’ya hareket edeceği belirtildi. Görüşmelerin sonuçlandırılmasının ardından transferin kısa süre içerisinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

2018 yazında İngiliz ekibi Leeds United'tan Championship'te top koştururken 500 bin euroya kiralanan 27 yaşındaki golcünün tapusu bir sezon sonra 1 milyon euroya alınmıştı. Karadeniz ekibiyle sözleşmesinin son yılına giren Ekuban'ın giderken para kazandırması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımda kalmasını istediği futbolcu, geçen sezon Süper Lig'de 34 maça çıkıp 10 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

Gana Milli Takımı'nda da 9 kez forma giyen İtalya doğumlu futbolcu, Çizme'de daha önce doğduğu şehrin takımı Chievo Verona'da forma giyiyordu.

Trabzonspor'un Ganalı forveti Caleb Ekuban, Genoa'ya imza atmaya gitti

ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇILIŞI KAÇIRDI

Trabzonspor'un Riva kampında Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan milli futbolcu Abdülkadir Ömür'ün 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bordo-Mavililer sezonun açılış maçında 16 Ağustos Pazartesi günü Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Kulüp doktoru Op. Dr. Hakan Çelik, Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede şu ifadeleri kullandı: "Kasımpaşa ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ün yapılan son değerlendirmeler ve çekilen MR’ında sol uyluk üst adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir."

Trabzonspor'un Ganalı forveti Caleb Ekuban, Genoa'ya imza atmaya gitti ile ilgili etiketler Trabzonspor Caleb Ekuban Abdülkadir Ömür Serie A Genoa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.