Trabzonspor'un Danimarkalı santrforu Cornelius'tan Göztepe maçı için büyük fedakarlık

Lider Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Trabzonspor’un maç kafilesinde sakatlıktan çıkan Marek Hamsik yer alırken, 6 oyuncu ise kadroya alınmadı. Danimarkalı santrfor Andreas Cornelius, Göztepe maçı için büyük fedakarlık yaptı.

Süper Lig'in 9. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek zirveyi ele geçiren ve Konyaspor'un Galatasaray'a mağlup olmasıyla namağlup tek takım olarak kalan Trabzonspor, Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlandı.

Bordo-Mavililer'de Göztepe maçı kafilesi belli oldu. Derbide sakatlanan Anthony Nwakaeme ile tedavilerine devam edilen Bruno Peres, Fode Koita, Abdulkadir Parmak ve Norveçli orta saha Anders Trondsen'in yanı sıra solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı kamp kadrosuna alınmadı.

İSTESE DOĞUM İZNİ ALABİLİRDİ

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Slovak yıldız Marek Hamsik kadroda yer alırken, eşinin hamileliği nedeniyle Danimarka’ya giden Andreas Cornelius ise kafileye İzmir'de katılacak.

Trabzonspor kafilesinde şu isimler yer aldı:

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Muhammet Taha Tepe, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Edgar Ie, Ahmetcan Kaplan, Stefano Denswil, İsmail Köybaşı, Murat Cem Akpınar, Berat Özdemir, Manolis Siopis, Anastasios Bakasetas, Marek Hamsik, Abdülkadir Ömür, Gervinho, Yusuf Sarı, Salih Kavrazlı, Andreas Cornelius, Djaniny Semedo

Trabzonspor'un Danimarkalı santrforu Cornelius'tan Göztepe maçı için büyük fedakarlık

GÖZTEPE'DE SON DURUMU...

Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek derin bir nefes alan düşme hattındaki Göztepe, yarın evinde namağlup lider Trabzonspor'la karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 19.00'da çalacak. 

İzmir ekibinde sakatlıkları bulunan Wilker Angel ve Marko Mihojevic forma giyemeyecek. Kasımpaşa maçında dizinden sakatlanan kaptan Halil Akbunar'ın durumu ise maç saati netlik kazanacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları 1. kategori 463, 2. kategori 409, 3. kategori 54.50, 4. kategori 27.50 TL olarak belirlendi. Göztepeli taraftarlar, Kasımpaşa galibiyeti sonrası kenetlendi. 

Trabzonspor'un Danimarkalı santrforu Cornelius'tan Göztepe maçı için büyük fedakarlık ile ilgili etiketler Trabzonspor Göztepe Andreas Cornelius
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.