7 yıl sonra borçsuz bir Trabzonspor olacak

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "7 yıl sonra borçsuz bir Trabzonspor olacağını ümit ediyoruz. Bu Trabzonspor camiasının gücüdür, Trabzonspor ailesinin hep birlikte başardığı seferberliğin ürünüdür."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hem sahada hem kasada hem masada güçlü bir Trabzonspor hedefine doğru hızla yürüdüklerini söyledi. Bordo-Mavili kulübün ekonomik tablosunu değerlendiren Ağaoğlu,

"Nisan 2018'de koltuğa oturduğumuzda borcumuz 900 milyon lira civarındaydı. O günkü kur ile 185 milyon avro ediyor. 30 Haziran 2020 tarihi itibarıyla da borcumuz yine 900 milyon lira civarında. Güncel kur üzerinden 110 milyon avro. Göreve geldiğimiz günden bugüne ödediğimiz para ise 1 milyar 100 milyon liranın üzerinde. Ortalama günde 1,2 milyon liralık bir ödeme yaptığımız anlamına geliyor.

BUNLARI YAPMAMIŞ OLSAYDIK

Biz borçları öderken diğer taraftan da ağır faiz yükü ve kur farkından kaynaklanan sorunları da çözerek kulübümüzün bir batağın içerisine girmesini engelledik. Bunları yapmamış olsaydık ve eski anlayış devam etmiş olsaydı borcumuz maalesef 2 milyar liranın üzerine çıkacaktı.

Bu şekilde bir ekonomik istikrarla devam ettiğimiz sürece 7 yıl sonra borçsuz bir Trabzonspor olacağını ümit ediyoruz. Bu Trabzonspor camiasının gücüdür, Trabzonspor ailesinin hep birlikte başardığı seferberliğin ürünüdür" dedi. 

YİNE HERKES TRABZONSPOR'U KONUŞACAK

Yine herkesin konuşacağı, tüm spor kamuoyunun Trabzonspor'u takip edeceği bir sezon olacağını ifade eden Ahmet Ağaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Flavio, Baker, Lewis, Marlon, Edgar, Diabate gibi isimlerle kadromuzu güçlendirdik. Talihsiz bir sakatlık yaşamasaydı Trondsen de takımımıza çok faydalı olacaktı. Tüm transferlerimizin hem Süper Lig'in hem de Avrupa'nın dikkatle takip edeceği isimler olacağına eminim. Şimdiden konuşulmaya başlandı bile. Mevcut kadromuza güçlü takviyeler yaptık. Biz taraftarlarımıza bir söz verdik, 'Trabzonspor'u her zaman yarışın içinde tutacağız' dedik. Bu sözümüzü de tutmaya çalışıyoruz. Ancak burada herkesin biraz sabırlı olması gerekiyor. Taraftarlarımız, camiamız ve bize gönül veren herkes sabırla Trabzonspor'un yanında olmalı. 'Sabrın sonu selamettir' derler. Sabredersek, sağ salim arzuladığımız limana ulaşacağımıza inanıyoruz." (AA)

7 yıl sonra borçsuz bir Trabzonspor olacak ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.