Trabzonspor'un Alexander Sörloth'u geri getirme planı

Marek Hamsik, Koita, Gervinho ve Bruno Peres transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor, eski gol kral Sörloth'u geri istiyor. Norveçli santrfor için yeni bir plan yapan Bordo-Mavililer, Leipzig'in yeni teknik direktörü Jesse Marsch'ın vereceği kararı bekliyor. Sol beke için de Brezilyalı Dalbert'e teklif iletildi.

Trabzonspor'da gözler Alexander Sörloth için RB Leipzig'in yeni teknik direktörünün vereceği karara ve sol bek transferine çevrildi. Sabah'ın haberine göre; Alioski, Meling, Saracchi gibi isimlerle görüşen Bordo-Mavili yönetim son olarak Inter forması giyen Dalbert için kiralama teklifi yaptı.

Geçtiğimiz sezonu Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de geçiren Brezilyalı futbolcu 2.5 milyon Euro karşılığında kiralanmıştı. Yapılan teklifin ardından gözler Dalbert'in vereceği cevaba çevrildi.

SÖRLOTH İÇİN KESENİN AĞZI AÇILDI 

Alexander Sörloth için kiralama bedeli olarak Leipzig'e 3 milyon Euro teklif etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimin, golcü oyuncunun sonraki satıştan alacağı yüzde 10'luk paydan da vazgeçip kiralama bedelini böyle halletmeyi hedefliyor. Norveçli yıldıza yıllık 3 milyon Euro önerecek olan Trabzonspor, bu rakamı da sponsorlarla karşılamayı planlıyor.

Leipzig'in yeni teknik direktörü Jesse Marsch'ın 15 Temmuz'da bitecek olan sezon öncesi kampın ardından Norveçli golcü ile ilgili son kararını verecek.

Trabzonspor'un Alexander Sörloth'u geri getirme planı

MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Trabzonspor'un Riva'da yapacağı hazırlık maçlarının programı şöyle:

Ümraniyespor (14 Temmuz)

Bandırmaspor (22 Temmuz)

Başakşehir (24 Temmuz)

Kasımpaşa (26 Temmuz)

Trabzonspor'un Alexander Sörloth'u geri getirme planı ile ilgili etiketler Trabzonspor Alexander Sörloth Dalbert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.