Trabzonspor'un 4. transferi Bengali-Fode Koita

Yaz transfer döneminde Parma'dan tecrübeli golcü Gervinho, AS Roma takımında Brezilyalı sağ bek Bruno Peres ve Slovak yıldız orta saha Marek Hamsik'i kadrosuna katan Trabzonspor, 4. imzayı Fode Koita'ya attırdı. Bordo-Mavililer transferi KAP'a bildirdi...

Trabzonspor, Fode Koita transferini resmen açıkladı... Bordo-Mavili kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde, "Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak KAP'a gönderilen yazıda, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bangaly Fode Koita’nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mali Genel Kurul'da transferin müjdesini vermişti. 30 yaşındaki Gineli forvetle bir süredir transfer detayları üzerine yürütülen görüşmelerde bütün engeller aşıldı ve Koita resmen Trabzonspor'a transfer oldu.  

2015-16 sezonun devre arasında transfer olduğu Kasımpaşa'da 5 sezon geçiren Bengali-Fode Koita, geçen sezon Süper Lig'de 13 maçta forma giyip 4 gol attı. Sezon başında yönetimin kadrodışı bıraktığı tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'a transfer olmak istediği ve antrenmana çıkmadığı iddia edilmişti.

Fransa pasaportu da bulunan Koita daha önce Ligue'de Caen, Montpellier, Lens ve Le Havre formaları da giymişti. Yaz transfer döneminde Parma'dan teccrübeli golcu Gervinho, AS Roma takımında Brezilyalı sağ bek Bruno Peres ve Slovak yıldız orta saha Marek Hamsik'i kadrosuna katan Trabzonspor, 4. imzayı Koita'ya attırmış oldu.

Trabzonspor'un 4. transferi Bengali-Fode Koita ile ilgili etiketler Trabzonspor Kasımpaşa fode koita
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.