Trabzonsporlular müjde! Beijing Guoan, Burak Yılmaz'ın sözleşmesini fesh etti...

Çin'in Beijing Guoan kulubü, Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın sözleşmesini fesh etti...

Çin'in Beijing Guoan kulubü, Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın sözleşmesini fesh etti...

Trabzonspor uzun süredir Burak Yılmaz'ı transfer etmek için oyuncu ve kulübü ile görüşmelere devam ediyordu. Ancak Bejing Guoan Milli futbolcuyu bırakmıyordu.

Burak Yılmaz'ın çocuğunun velayetini kaybetme durumu ortaya çıkınca Çin kulübü yumuşadı. Bejing Guoan ile Burak Yılmaz anlaşarak sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti...

4 YILLIK ANLAŞMA İMZALANACAK

Trabzonspor, milli futbolcu Burak Yılmaz ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Çin kulübüne toplamda 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Burak ise yıllık net 3,5 milyon Euro kazanacak.

KULÜP MENAJERİ ZORLUK ÇIKARMAYACAĞIZ DEMİŞTİ

Çin Süper Lig takımlarından Beijing Guoan'ın menajeri Ming Li, milli futbolcu Burak Yılmaz'ın transferinde Trabzonspor'a zorluk çıkarmayacaklarını söylemişti.

32 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor'a transferiyle ilgili antrenman sonrası Çin basınına konuşan Li, bordo-mavili ekipten transfer teklifi aldıklarını belirterek, "Hemen geri çevirdik. Sonrasında Burak Yılmaz ile defalarca görüştük. Kulüp başkanımız da kendisiyle bir araya geldi." ifadelerini kullandı.

ÇOCUĞUNUN VELAYET SORUNU ÇİNLİLERE GERİ ADIM ATTIRDI

Burak Yılmaz'ın da takımdan ayrılmak istemediğini kaydeden Li, "Futbolcumuzun zorlukları atlatıp Guoan için ter dökmeye devam etmesini umuyorduk.

Burak, Türkiye'ye dönmemesi halinde çocuğunun velayet hakkını kaybedeceğini iletti. Mahkeme Türkiye'de görülüyor, bu konuda bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp olarak Burak Yılmaz'ın geçirdiği zor süreci anladıklarını aktaran Li, "Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a transferi konusunda zorluk çıkarmayacağız.

Durumu iki gün içerisinde netleşecek. Teknik ekip de her türlü ihtimale karşı hazır durumda." açıklamasını yapmıştı.

Trabzonsporlular müjde! Beijing Guoan, Burak Yılmaz'ın sözleşmesini fesh etti... ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Trabzonspor Beijing Guoan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.