Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıran paylaşım: Yeni transfer yola çıktı

Ara transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'dan ilk hamle geldi. Bordo mavililer, Fildişili futbolcu Jean Evrard Kouassi ile prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından uçakta olduğu fotoğrafını paylaştı.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, ara dönemin ilk transferini yaptı. Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Jean Evrard Kouassi ile prensip anlaşmasına vardıklarını, hafta içinde Türkiye'ye geleceğini açıklamıştı.

TARAFTARLARI HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı ve şehre davet ettiği Jean Evrard Kouassi yola çıktı. 27 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından, uçakta bulunduğu fotoğrafını paylaştı.

Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıran paylaşım: Yeni transfer yola çıktı

2015'ten beri Çin'de forma giyen Fildişili futbolcu, adeta hücum jokeri. İki kanat ve forvette oynayabiliyor. İki ayağını da çok etkili kullanıyor.

Fildişili yıldızın Wuhan Zall'la mukavelesi bu ay bitiyor. Trabzonspor, Kouassi için bonservis bedeli ödemeyecek.

Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıran paylaşım: Yeni transfer yola çıktı ile ilgili etiketler Trabzonspor Sosyal Medya uçak Transfer Jean Evrard Kouassi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.