Trabzonsporlu taraftardan Ali Koç'a kargo!

Trabzonsporlu bir taraftar Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda Trabzonspor'u sert şekilde eleştiren Ali Koç'a kargo ile atkı gönderdi.

Trabzonspor’un en etkin taraftar gruplarından olan Trabzonlu Gençler’in tribün liderlerinden Abdullah Civil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gönderdiği hediye ile dikkat çekti.

Trabzonsporlu taraftar Abdullah Civil, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri adresine Ali Koç adına bordo mavi kravat gönderdi.

Civil’in Fenerbahçe tesislerine yaptığı bordo mavi kravat kargosu sosyal medyada da kendine geniş bir yer buldu.

ABDULLAH CİVİL ''TRABZON İNSANINI HEDEF GÖSTERMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM''

Fenerbahçe tesislerine kravat kargolayan Abdullah Civil konu ile ilgili 61saat'e yaptığı açıklamada, ''Trabzonspor'un şerefli şampiyonluğuna gölge düşürmek isteyenlere böyle bir yanıt vermek istedim. Trabzon insanını hedef göstermek ve taraftarları germek adına Ali Koç'un yaptığı açıklamaları asla doğru bulmuyorum. Trabzonlu belediye başkanlarını hedef alarak gündem değiştirme çabasında olan Ali Koç'a sesleniyorum. Bu kargoyu gönderirken art niyet içerisinde olmadım. Cumhuriyet tarihinde devrimi simgeleyen kravatı göndererek Ali Koç'a net bir mesaj vermek istedim. Camiaları germesini doğru bulmuyorum'' ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu taraftardan Ali Koç'a kargo! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.