Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz ameliyat oldu

Süper Lig’in 5. haftasında oynanan HangiKredi Ümraniyespor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Trabzonsporlu Dorukhan Toköz, İstanbul’da sol diz ön çapraz bağ yaralanması ve dış menisküs yırtığı tanısıyla ameliyat oldu.

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda oynanan HangiKredi Ümraniyespor maçının ilk devresinin uzatma dakikalarında sakatlık yaşadı.

Trabzonspor kulübü, sahayı sedyeyle terk edip hastaneye kaldırılarak MR'ı çekilen oyuncunun sol dizinden ameliyat olduğunu açıkladı.

Açıklamada, "Futbolcumuz Dorukhan Toköz, sol diz ön çapraz bağ yaralanması ve dış menisküs yırtığı tanısıyla sabah başarılı bir operasyon geçirdi. Oyuncumuza ameliyatta artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve dış menisküs tamiri uygulandı. Başarılı geçen operasyon sonrası Dorukhan Toköz’ün genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanması planlanmaktadır” denildi.

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz ameliyat oldu ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Dorukhan Toköz ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.