Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme transfer açıklaması! Taraftardan özür diledi

Trabzonspor'da forma giyen Anthony Nwakaeme, Kayserispor maçının ardından, transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı. Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylentilerine de açıklık getiren Nwakaeme, "Konuştuğum tek takım Trabzonspor" dedi.

Trabzonspor'un futbolcusu Anthony Nwakaeme, 4-2 sona eren Kayserispor maçının ardından transfer iddialarına açıklık getirdi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nijeryalı oyuncu, Fenerbahçe iddiaları için, "Benim hakkımda çıkan transfer haberleri hakkında konuşmak istiyorum. Sessizliğim için Trabzonspor taraftarlarından özür dilemek istiyorum. Konuştuğum tek takım Trabzonspor." ifadelerini kullandı.

"Benim geleceğim Trabzonspor'da" diyen Anthony Nwakaeme sözlerini şöyle sürdürü:

"Söylediğim gibi Trabzonspor başkanı dışında kimseyle görüşmedim. Trabzonspor'u çok seviyorum. Başkanla anlaşmaya yakınız. Benim Trabzonspor'dan ayrılışım ancak kulüp beni istemezse gerçekleşir"

 

 

 

 

 

Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme transfer açıklaması! Taraftardan özür diledi ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Anthony Nwakaeme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.