Trabzonsporlu Abdülkadir'in trafikte hız yaptığı görüntüler gündem oldu: Akıllara Ahmet Çalık geldi

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın aşırı hız nedeniyle trafik kazasında hayatı kaybetmesinin acısı geçmemişken sosyal medyada paylaşılan bir görüntü gündem oldu. Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'ün aracı ile hız yaptığı ve emniyet kemeri takmadığı video sosyal medyada çok fazla paylaşılarak yorum aldı. Genç futbolcunun yoldaki araçlara makas atması dikkat çekti.

Trabzonspor’un 23 yaşındaki futbolcusu Abdülkadir Ömür, son model aracıyla trafikte hız yaparken görüntülendi. Ömür’ün emniyet kemeri takmaması eleştirilerin odak noktası oldu.

Emniyet kemeri takmadığı görülen ve başka araçlara makas atarak ilerleyen Abdülkadir Ömür, hem kendi hayatını hem de diğer araçtaki insanları tehlikeye attı. Ömür’ün videosu kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı.

Birçok kişi Abdülkadir Ömür’ün bu hareketini eleştirirken akıllara Konyasporlu Ahmet Çalık geldi. 11 Ocak tarihinde hız yaptığı sırada kaza geçiren ve emniyet kemeri takmayan Çalık, acı bir şekilde hayatını kaybetmiş ve Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Trabzonsporlu Abdülkadir'in trafikte hız yaptığı görüntüler gündem oldu: Akıllara Ahmet Çalık geldi ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Trafik Sosyal Medya hız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.