Trabzonspor’dan sakatlık açıklaması

Trabzonspor Kulübü, sakatlıkları bulunan Erce Kardeşler, Caleb Ekuban ve Yusuf Sarı’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna dolu dizgin devam eden Trabzonspor, yarı final biletini ilk maçta cebine koymuştu. Süper Lig’de Fenerbahçe’nin ardından Gençlerbirliği’ni de yenerek şampiyonluk yolunda ciddi bir adım atan Bordo Mavililer, Ziraat Türkiye Kupası’nda perşembe günü Erzurum’da sahne alıyor. Fırtına, kupada son olarak iki maçta da Beşiktaş’ı 3-2 yenen TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ilk maçta 5-0 gibi net bir skorla devirmişti.

Trabzonspor’dan sakatlık açıklaması

Kupa maçının rövanşına gitmeden önce bordo-mavili kulüpten takımdaki sakat oyuncuların durumu ile ilgili bir açıklama sgeldi.

İşte o açıklama:

Bordo mavili kulübün doktoru Hakan Ayaz; Erce Kardeşler, Caleb Ekuban ve Yusuf Sarı’nın tedavi sürecinde olduğunu belirterek, “Gençlerbirliği maçı öncesi yapılan antrenmanda sakatlanan oyuncumuz Erce Kardeşler’in çekilen MR ve yapılan tetikler neticesinde sol dizinde ödem tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Caleb Ekuban’ın ise sol arka adalesinde gerilme, Pubis kemik ödemi ve sol ayak başparmak tendonunda ödem tespit edilmiş ve oyuncumuzun tedavisi sürmektedir. Yusuf Sarı’nın da sol dizinde diz kapağı sürtünmesi ve ITB (iliotibial bant) sürtünmesi ve Plica sendromu tespit edilmiş olup tedavisi devam etmektedir” dedi.

Trabzonspor’dan sakatlık açıklaması ile ilgili etiketler Trabzonspor Erzurumspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.