Trabzonspor'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye destek!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin "VAR kayıtları açıklansın" talebine olumlu yaklaştı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin "VAR kayıtları açıklansın" talebine bir destek de Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan geldi.

Trabzonspor'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye destek!

VAR kayıtlarının açıklanmasının adalet yönünden daha olumlu bir süreci beraberinde getireceğini ifade eden Ağaoğlu, "VAR kayıtları neyse onu açıklasınlar. Bizim duruşumuz net, kimsenin hakkı çalınmasın. Hatalar olabilir ama bu hatalar üst üste gelirse burada sıkıntı olur" dedi.

"ŞÜPHESİZ Kİ DAHA ŞEFFAF OLUR"

Tüm kulüp başkanlarının bu yönde bir talebi varsa değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Ağaoğlu, "Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin aynı yönde bir sıkıntısı varsa ve bütün kulüp başkanlarının da aynı fikri, talebi varsa VAR kayıtlarının açıklanmasında bir sıkıntı yok! Şüphesiz ki daha şeffaf olur" şeklinde konuştu.

"TFF, HAKEM EĞİTİMLERİNE DAHA FAZLA EĞİLMELİ"

TFF'nin hakem eğitimlerine daha fazla eğilmesi gerektiğinin altını çizen Ağaoğlu, "Hataları gidermeye yönelik eğitimle gözden geçirilebilir, ehil kişileirn görev almasına sorun vardır oralara bakmak gerekir ki şunu da unutmayalım TFF'nin eğitime ayırdığı bütçeler de kulüplerden kesilerek oluşturulan bütçelerdir" dedi.

VAR kayıtlarının açıklanmasının şeffaflık açısından oldukça olumlu olacağını ifade eden Ağaoğlu, "Yeni bir tartışma konusu açabilir ama neresinden bakarsanız bakın bana göre şeffaflık. VAR kayıtları elbette açıklasın. Lig daha şeffaf olur. Şeffaflık neresinden bakarsak bakalım futbolun gelişimine olumlu etki eder" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye destek! ile ilgili etiketler Trabzonspor VAR Ahmet Ağaoğlu TFF hakem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.