Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme'nin üçüncü kez Galatasaray'a önerildiği iddia edilmişti. Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'nin menajeri görüşmeler sırasında rakam yükseltip başka kulüpleri devreye sokunca, Galatasaray bu transferden geri çekildi.

Trabzonspor'un eski yıldızı Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı belirsizliğini koruyor.

Fanatik'te yer alan habere göre: Galatasaray, Anthony Nwakaeme transferinde şimdilik geri adım attı. Menajeri tarafından sarı-kırmızılı kulübe önerilen Nijeryalı yıldıza teklif yapan sarı-kırmızılı yönetim, pazarlıklarda sürekli olarak fiyat artırma çabasına girilmesi ve başka kulüplerden alınan tekliflerin ortaya konulması sebebiyle masadan çekildi.

Teknik Direktör Okan Buruk'un transferine onay vermesine karşın, sarı-kırmızılılar bu şartlarda Nwakaeme transferini bitirmek istemiyor. 33 yaşındaki oyuncuya Galatasaray'ın 1.1 milyon Euro önerdiği, menajerinin ise 2 milyon Euro'dan fazla bir ücret talebinde bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme, Galatasaray'a transfer olacak mı? ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Trabzonspor Anthony Nwakaeme
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.