Trabzonspor'dan anlamlı hareket

Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Trabzonspor'dan anlamlı bir hareket geldi. Bordo mavili kulüp, Btc Türk Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde sürpriz bir karara imza attı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında oynayacağı Btc Türk Yeni Malatyaspor karşılaşma öncesinde sürpriz bir açıklama yaptı.

Bordo mavili kulüp, Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede meydana gelen hassas durum nedeniyle Futbol Federasyonu'nun alacağı kararlara saygı duyacağını belirtti.

Trabzonspor'un konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

"Süper Lig Cemi Usta Sezonu'nun 19. haftası münasebetiyle Pazartesi günü oynayacağımız Btc Türk Yeni Malatyaspor karşılaşmasına Trabzonspor Kulübü olarak hazır bulunmakla birlikte, Elazığ depreminin ardından bölgede oluşan hassas durum nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı her türlü kararı saygıyla karşılayacağımızı kamuoyunun dikkatine sunarız.

Trabzonspor Kulübü"

Trabzonspor'dan anlamlı hareket ile ilgili etiketler Trabzonspor Elazığ Malatyaspor deprem Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.