Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı ve Djaniny sakatlandı

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı ve Djaniny, Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Trabzonspor Kulüp Doktoru Halil Polat; Yusuf Yazıcı ve Djaniny Semedo’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor A Takım doktoru Halil Polat tarafından yapılan açıklamada, "Takımımızın UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı Ferencvaros karşılaşması sonrası sol dizinde ağrı hisseden oyuncumuz Yusuf Yazıcı’nın yapılan muayene ve MR görüntülenmesi sonucunda sol diz iç yan bağında zorlanma ve ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir. Yine aynı müsabaka sonrasında sağ alt baldırında ağrı hisseden oyuncumuz Djaniny Semedo’nun ise yapılan muayenesinde sağ alt baldır kaslarında zorlanma ve spazm tespit edilmiş olup tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir" denildi. Tedavi gören Yusuf ve Djaniny, 12 Eylül Pazartesi günü oynanacak Adana Demirspor maçı kadrosundan çıkarıldı.

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı ve Djaniny sakatlandı

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı ve Djaniny sakatlandı ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Adana Demirspor Yusuf Yazıcı Djaniny
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.